De belangrijkste trailers van San Diego Comic-Con

Afgelopen dagen was het weer tijd voor het grootste evenement rondom popcultuur ter wereld. FOK! was er uiteraard bij en blikt later uitgebreid terug. Nu eerst in het kort de belangrijkste trailers die voor het eerst werden getoond aan het publiek gedurende de panels of persevenementen.

1. Westworld

Het derde seizoen van de populaire HBO-serie verschijnt in 2020. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

2. His Dark Materials

Nog een gigant van HBO en aan deze trailer te zien wordt er groots ingezet op de boeken van Philip Pullman. Onder andere Lin-Manuel Miranda, James McAvoy en Archie Barnes. Vanaf de herfst te zien via (hoogstwaarschijnlijk) Ziggo Movies & Series.

3. IT: Chapter Two

Pennywise is terug en zit de Losers Club nog steeds op de hielen. Na het succes van het eerste deel kon een vervolg niet uitblijven, gebaseerd op het eveneens angstaanjagende boek van Stephen King. Verwacht 5 september 2019.

4. Top Gun: Maverick

Tom Cruise verraste vriend en vijand met de aankondiging van een vervolg op de film uit 1986. Op 25 juni 2020 is het in Nederland tijd om weer de lucht in te gaan.

5. The Witcher

Netflix kon uiteraard ook niet achterblijven. Terwijl iedereen La Casa de Papel aan het bingen is, bereidt de entertainmentgigant het publiek alvast voor op de volgende kaskraker uit eigen koker. Gebaseerd op de razendpopulaire games en op Netflix te zien vanaf (waarschijnlijk) volgend jaar.

6. 21 Bridges

Waarom is deze titel interessant? Geregisseerd door de gebroeders Russo, de stuurmannen van Avengers: Endgame en met een hoofdrol voor Chadwick Boseman, a.k.a. Black Panther. Vanaf 26 september in de Nederlandse bioscopen. 

7. Arrow

Na acht jaar op CW komt er nu een eind aan Arrow. De trailer voor het laatste seizoen werd vertoond en de afleveringen zijn in Amerika te zien vanaf 15 oktober.

8. Agents of SHIELD

Nog een serie die tot een einde komt, maar dan na zeven seizoenen. Het zesde seizoen is momenteel nog bezig en ABC bracht wat beeldmateriaal mee van de laatste afleveringen van dat seizoen. 

9. Picard

Alle Star Trek-fans kunnen hun hart weer ophalen. Sir Patrick Stewart is terug als Jean-Luc Picard. Te zien op Amazon Prime in 2020.

10. Terminator: Dark Fate

Op 23 oktober knalt er weer een nieuwe Terminator-film de bioscopen in en Paramount liet wat beelden zien van hun nieuwe release. Ook deden Schwarzenegger en Linda Hamilton mee aan een panel. 

Kom snel terug voor een uitgebreide terugblik op San Diego Comic-Con. Binnenkort op FOK!.