MLB: Eerste grand slam homerun voor Guerrero Jr

Vladimir Guerrero Jr heeft zijn eerste grand slam homerun in de MLB geslagen. De 20-jarige derde honkman van de Toronto Blue Jays sloeg in de vijfde inning met alle honken bezet de bal in de tribunes.

Mede dankzij de grand slam homerun van Guerrero Jr wonnen de Blue Jays met 7-5 van de Detroit Tigers. Het was de negende homerun van het seizoen voor de zoon van de Hall of Famer Vladimir Guerrero, die vorig jaar werd verkozen met 92,9 %.

Dit weekend in de MLB staat in het teken van de Hall of Fame. In Cooperstown, waar de Hall of Fame zich bevindt, worden zondag de nieuwe vier nieuwe leden geïntroduceerd. De bekendste naam is Mariano Rivera. De legendarische closer van de New York Yankees met de meeste saves achter zijn naam werd met de volledige 100% verkozen. Maar ook Roy Halladay werd in zijn eerste jaar verkozen als Hall of Famer. De werper van de Toronto Blue Jays en de Philadelphia Phillies kwam in 2017 om bij een vliegtuigongeluk. Ook aangewezen slagman en derde honkman Edgar Martinez en werper Mike Mussina zijn opgenomen in de Hall of Fame.

Uitslagen MLB zaterdag:

New York Yankees - Colorado Rockies 11-5
Chicago Cubs - San Diego Padres 6-5
San Francisco Giants - New York Mets 4-11
Detroit Tigers - Toronto Blue Jays 5-7
Tampa Bay Rays - Chicago White Sox 1-2
Baltimore Orioles - Boston Red Sox 6-17
Pittsburgh Pirates - Philadelphia Phillies 5-1
Cincinnati Reds - St. Louis Carrdinals 3-2
Cleveland Indians - Kansas City Royals 0-1
Houston Astros - Texas Rangers 6-1
Minnesota Twins - Oakland Athletics 4-5
Atlanta Braves - Washington Nationals 3-5
Arizona Diamondbacks - Milwaukee Brewers 3-8
Los Angeles Dodgers - Miami Marlins 10-6
Seatlle Mariniers - Los Angeles Angels 2-6