Patch Hearthstone voegt tien nieuwe kaarten toe

De nieuwe uitbreiding van Hearthstone, Saviors of Uldum, is niet het enige Hearthstone-nieuws van vandaag. In een nieuwe patch heeft Blizzard tien nieuwe kaarten toegevoegd, twee kaarten toegevoegd aan de Hall of Fame en enkele andere wijzigingen ingevoerd.

De tien nieuwe kaarten die zijn toegevoegd, dienen als vervanging voor de kaarten die zijn opgenomen in deHall of Fame. Op deze manier behouden de Classic- en Basic-sets van de game een gelijk aantal kaarten als voorheen. De kaarten kun je hier bekijken. Nieuwe toevoegingen voor de Hall of Fame zijn Vanish en Mind Blast.

Daarnaast hebben acht kaarten nieuwe card art gekregen en zijn twee kaarten van naam veranderd: Misstress of Pain heet voortaan Queen of Pain en Succubus is veranderd in een FelStalker. Ook deze kaarten kun je hier terugvinden.

Pilfer werkt voortaan zoals andere 'Burgle' kaarten en voegt nu een willekeurige kaart toe aan je hand van een andere klasse. Ook is aangepast hoe Dark Bargain, Cleave, Multishot en Forked Lightning werken. Voorheen moest de tegenstander minstens twee minions op het veld hebben om geactiveerd te kunnen worden. Sinds de nieuwe patch zijn de spells ook bruikbaar wanneer de tegenstander slechts één minion op het veld heeft.

Tot slot zijn er enkele balanswijzigingen gemaakt voor de Dalaran Heist en zijn de tijden van de Tavern Brawls gewijzigd. Deze is vanaf nu slechts één uur per week niet beschikbaar, in plaats van twee dagen zoals we gewend zijn.