Nieuwe wapens in AOT 2: Final Battle

Koei Tecmo heeft meer informatie onthuld over de nieuwe gevechtssystemen in de komende titel Attack On Titan 2: Final Battle.

In A.O.T. 2: Final Battle bepaalt de kolossale grootte van de vijanden de sterkere uitrusting die de Scouts nodig hebben als ze willen overleven. Scouts kunnen nu naast de traditionele Slashing Gear nu de nog dodelijkere Shooting Gear gebruiken. Messen vervangen door geweren maken langeafstandsaanvallen mogelijk met een aantal verschillende kogeltypes, die verschillende soorten schade toedienen: Regular Shot, Scatter Shot, Explosive Shot, Attrition Shot, Numbing Shot en Incendiary Shot. Kogels herladen is net zo makkelijk als brandstof en messen vervangen; al krijgen spelers die in Final Battle de reload-knop loslaten als de wijzer in het gele gebied komt een perfect reload krijgen, waardoor de kogel in gebruik voor een korte tijd niet verbruikt wordt. Spelers kunnen snel wisselen tussen Shooting en Slashing Gear load-outs bij supply bases in het veld.

De Showdown Equipment is ook beschikbaar om Scouts een flinke boost in gevechtskracht te geven. Twee opties zijn beschikbaar: de ‘Thunder Spear’ deelt snel explosieve schade uit om Titans te verslaan, en de ‘Gatling Guns’ laten magazines los die door elk Titan-deel in zicht heen scheuren. Zodra dit beschikbaar wordt en de Showdown Equipment-balk gevuld is, kunnen ze voor een korte tijd schadelijke aanvallen loslaten.

Attack On Titan 2: Final Battle komt 5 juli uit op PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en digitaal op pc via Steam.

https://www.youtube.com/watch?v=gWjjv1k1Jzk