De nacht is begonnen voor Bloodstained: Ritual of the Night

Uitgever 505 Games en ontwikkelaar ArtPlay hebben de launchtrailer voor Bloodstained: Ritual of the Night uitgebracht waarin Shovel Knight wordt geteaset als speelbaar personage.

Bloodstained: Ritual of the Night is ontworpen door Koji Igarashi, bekend van de Castlevania-serie. Het is spirituele opvolger van Castlevania: Symphony of Night. Alles in Bloodstained wordt weergegeven in 3D in een 2D-scrollende omgeving. Het spel speelt zich af in de 18e eeuw in Engeland, waar een paranormale kracht een kasteel vol demonen heeft opgeroepen. Miriam, een wees op wie ge-experimenteert is door alchemisten gaat op pad. Haar lichaam verandert langzaam in kristal. Mirjam heeft spreuken, wapens, speciale items en vaardigheden in haar repertoire om de mensheid en zichzelf te redden. Ze zal de summoner Gebel in het kasteel moeten zoeken, maar voordat ze bij hem is zijn er talloze demonen te verslaan.

Bloodstained: Ritual of the Night komt vandaag uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en komt uit voor Switch op 28 juni.