Kombat League van start voor Mortal Kombat 11

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben een gameplaytrailer vrijgegeven voor de Kombat League van Mortal Kombat 11, een seizoensgebonden ranked mode waar spelers het online tegen andere kombatants kunnen opnemen om exclusieve in-game beloningen te verdienen. Deze gaat vanaf vandaag van start.

In de Kombat League kunnen spelers het per seizoen vier weken lang tegen elkaar opnemen in een klassement om zo 9 tiers te doorlopen, van Apprentice tot Elder God. Spelers zullen beloond worden met exclusieve in-game items bij elke vrijgespeelde rank. Beloningen zijn cumulatief, waarbij spelers alle ontgrendelde items verdienen tot het hoogste niveau die zijn behaald in een bepaald seizoen.

Spelers kunnen ook in-game items verdienen door verschillende, dagelijkse en seizoensgebonden quests te spelen. Zodra een seizoen teneinde is, start er meteen een nieuw seizoen met nieuwe beloningen en incentives. Het matchmaking system in Kombat League zal ervoor zorgen dat spelers het op zullen nemen tegen andere spelers van ongeveer hetzelfde niveau. Als onderdeel van de Kombat League update, is er een nieuwe meter toegevoegd die spelers aan het begin van elke ranked match snel een zicht geeft van de kans op winst tegen een tegenstander.

Vandaag komt ook Shang Tsung, de eerste van zes speelbare personages uit de Kombat Pack van Mortal Kombat 11, beschikbaar. De game is uit voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.