Meer gameplay en special edition voor Legend of Zelda: Link’s Awakening

Nintendo heeft meer gameplay laten zien van The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Je ziet onder andere de omgeving maar vooral veel van de nieuwe dungeon creator.

Link is aangespoeld op een mysterieus eiland dat wordt bewoond door vreemde en kleurrijke wezens. Om het eiland te verlaten moet Link magische instrumenten verzamelen en de Wind Fish ontwaken. Je gaat op avontuur op het eiland Koholint, dat getrouw is gereproduceerd met moderne graphics. Vecht tegen vijanden, doorkruis talloze kerkers en ontrafel de geheimen van het eiland. Daarnaast zul je oog in oog komen te staan met vijanden uit Super Mario, zoals Goomba’s, Chain Chomps en Piranha Plants. Tijdens je avontuur kun je ook kamerstenen vinden, waarmee je je eigen kerkers kunt inrichten.

Naast de game wordt er ook een amiibo-figuurtje van Link uitgebracht. De Limited Edition van de game bevat een gamecard van The Legend of Zelda: Link’s Awakening, een artbook met concepttekeningen van de Nintendo Switch-versie van de game en een exclusieve SteelBook®-verpakking met Game Boy-design. The Legend of Zelda: Link’s Awakening en amiibo worden beide op 20 september uitgebracht.

Legend of Zelda: Link’s Awakening - Limited Edition (Foto: Nintendo)

Legend of Zelda: Link’s Awakening - Amiibo (Foto: Nintendo)