Crash Team Racing Nitro-Fueled krijgt gratis seizoenscontent

Vandaag maken Activision en Beenox bekend dat kopers van Crash Team Racing Nitro-Fueled kunnen rekenen op gratis Grand Prix seizoenscontent. De eerste Grand Prix verschijnt op 3 juli 2019 en levert nieuwe tracks, vrijspeelbare personages, karts en diverse aanpassingsitems voor alle spelers.

Tijdens een first-look van CTR TV hebben hosts Chick en Stew laten zien wat spelers van Grand Prix kunnen verwachten. De eerste track heet 'Twilight Tour' en neemt spelers mee op een reis door het Midden-Oosten. En dat is niet alles, ook maken Chick en Stew bekend dat met de eerste Grand Prix het personage Tawna naar het Crash Team Racing-universum komt, als vrijspeelbaar personage. Bij elke Grand Prix worden nieuwe items en personages toegevoegd aan de Pit Stop-rotatie van de game, zoals leden van de Nitro Squad (eerder bekend als de Trophy Girls) tijdens het eerste seizoen. Chick en Stew laten fans weten welke content ze tijdens de twee volgende Grand Prix Seasons kunnen verwachten, waaronder de komst van Spyro naar Crash Team Racing.

Crash Team Racing Nitro-Fueled bevat alle geremasterde tracks, personages en modes uit de originele CTR-game en nieuwe versies van alle tracks uit de originele CNK-game – allemaal speelbaar in HD. Daarnaast kunnen spelers via de in-game Pit Stop en Grand Prix-seizoenen ook racen met vrijgespeelde karts, personages en tracks uit CNK en content geïnspireerd op Crash Tag Team Racing. De game is vanaf 21 juni 2019 beschikbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One.