Steekpartij na mogelijke overval, man ernstig gewond

Zaterdagavond omstreeks 21:15 uur vond een steekincident plaats op het Arsenaalplein in Terneuzen. Een man is hierbij gewond geraakt. Omdat zijn toestand er zorgwekkend uitzag is een traumahelikopter gewaarschuwd. De man is met een ambulance naar een ziekenhuis in de omgeving vervoerd. Volgens de laatste berichten is zijn toestand ernstig, maar stabiel.

Mogelijk zou het incident, waar de man slachtoffer van is geworden, te maken hebben met een overval, of een poging daartoe, in of bij de Poolse supermarkt die gevestigd is aan het Arsenaalplein in Terneuzen. De exacte aanleiding is onderwerp van onderzoek. De omgeving van de supermarkt werd ruim afgezet met linten om de plaats van het incident zo goed mogelijk te onderzoeken. Medewerkers van het team Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek verricht. Door agenten worden getuigen gehoord die het incident gezien hebben. Voor die mensen wordt slachtofferhulp ingeschakeld.

Signalement
In de tussentijd is de politie op zoek naar twee verdachten die mogelijk bij het steekincident betrokken zouden zijn. Zij zouden te voet zijn gevlucht via de Nieuwstraat. Het zou gaan om twee lichtgetinte mannen met een mager postuur. Een van de mannen is tussen de 1.70 en 1.75 meter lang en droeg donkere kleding. De ander is tussen de 1.80 en 1.85 meter lang en gekleed in een groen shirt. De man in het groene shirt heeft krullend, donker haar tot in zijn nek.

De politie zoekt getuigen van het voorval op het Arsenaalplein. Zij kunnen zich melden via 0900-8844, WhatsApp op het nummer 06-12207006 of via 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.