Man aangehouden na ongeval in Geleen

Afgelopen vrijdagavond 7 juni 2019 omstreeks 20:15 uur is een 31-jarige man uit Geleen aangehouden op de Kerenshofweg in zijn woonplaats. Hij wordt verdacht van rijden onder invloed van drugs, het achterlaten van zijn voertuig na een verkeersongeval en het beledigen, bedreigen en mishandelen van politieambtenaren. De politie is op zoek naar getuigen.

Na een melding over een ongeval met mogelijk letsel op de Kerenshofweg gaat een politie-eenheid poolshoogte nemen. De zwaarbeschadigde auto wordt in de berm aangetroffen terwijl de gewonde verdachte 200 meter verderop richting de Rijksweg-Zuid strompelt. De verdachte richt zijn agressie op de agenten en deelt daarbij enkele kopstoten uit. Na een worsteling kan de man worden aangehouden.

Was je rond 20:15 uur op de Kerenshofweg in Geleen en heb je de auto, een lichtblauwe Opel Meriva, en het verkeersongeval gezien? Of wellicht andere informatie die kan bijdragen aan het politieonderzoek? Twijfel dan niet en neem contact op via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.