Van Geel terug bij Willem II; nu als algemeen directeur

Martin van Geel is per 1 juli de nieuwe algemeen directeur van Willem II. De 58-jarige Goirlenaar keert daarmee terug bij de club die als een rode draad door zijn loopbaan en leven loopt.

Van Geel maakte in maart bekend dat hij op 1 juli ging vertrekken bij Feyenoord. Daar werkte hij sinds 2011 als technisch directeur, maar door aanhoudende kritiek vanuit de achterban besloot Van Geel om na acht jaar de deur van De Kuip achter zich dicht te trekken.  Als speler kwam Van Geel, verdeeld over twee periodes, 166 keer uit voor de Tricolores. Van 1995 tot 2002 zwaaide hij als technisch directeur de scepter. In die periode bereikte Willem II haar grootste sportieve succes: deelname aan de Champions League.

Na Willem II volgden periodes als bij AZ, Ajax, Roda JC en dus Feyenoord. Bij de Rotterdammers wordt hij tijdelijk vervangen door Sjaak Troost, lid van de raad van commissarissen. Bij Willem II is Van Geel de opvolger van Berry van Gool. "Als oud-speler en voormalig technisch directeur van deze prachtige club, is het op dit moment in mijn carrière een zeer mooie stap om als algemeen directeur aan de slag te gaan", aldus Van Geel.