FOK! Wat een weer: zonnig en warm weekend

Hallo daar!

De titel van het weerbericht zegt eigenlijk al voldoende, dus feitelijk zijn we nu al klaar.  

Gisteren viel het plaatselijk nog wel wat tegen, want er was toch meer bewolking aanwezig dan gedacht. Behalve in Noord-Holland. Daar scheen de zon van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Hier in Haarlem dus ook. Maar ik kan me voorstellen dat het elders wat tegen viel. Het was met 20 tot 24 graden wel heerlijk buiten. Onder de bewolking bleef het overigens iets koeler.

En voor dit weekend kunnen  we dus kort maar krachtig zijn. Zonnig en warm weer. Morgen is het op de Wadden nog een graad of 18, maar in het diepe binnenland wordt het al gauw 26 tot 27 graden. 

Voor zondag liggen de maxima tussen de 23 en 31 graden. Het blijft dit weekend ook vrijwel overal droog. De kans op een bui op zondag is hooguit 10%.

De eerste kans op significante neerslag is er midden volgende week. 

Tevens zullen jullie het tot die tijd met mij moeten doen, dus de kans dat ik weer zijpaden ga bewandelen is héél erg groot, aangezien ik het weekendweer al verklapt heb.

Morgen ben ik er dus weer. Ik verzin wel wat. Klakkeloos een weerbericht overnemen is niet mijn stijl, doch ik moet wel geprikkeld worden. En zo niet, dan bedenk ik wel wat.  

Stay Tuned!  Tot morgen!  

Koeien in Belgie (Foto: qltel)
Koebeesten in Belgie. (Foto:qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.