FOK! Wat een weer: perioden met zon

Gegroet!

Dat was nog best een redelijke dag gisteren. De bewolking trok 's middags geleidelijk aan naar het oosten toe weg, en zeker in het westen klaarde het breed op. Sterker nog, het werd er zelfs vrij zonnig. In het diepe binnenland duurde het wat langer voordat de zon er echt doorheen brak. De temperatuur was ook prima en lag tussen de 18 en 21 graden. Best aangenaam dus.

Vandaag zijn er perioden met zon en blijft het droog. Het wordt nog iets warmer met 20 tot 24 graden.  Er staat een matige zuidwestelijke wind.

In het weekend wordt de grens van 25 graden wellicht overschreden. Op zaterdag alleen in het uiterste zuiden, maar zondag vrijwel overal. Behalve op de Wadden dan. Verder is het droog en schijnt de zon geregeld.

Na het weekend wordt het weer wat koeler, maar het ziet er niet naar uit dat de warme lucht verdreven gaat worden door regen en/of onweersbuien. De timing van doorkomst van het koufront lijkt zeer ongunstig te zijn.

Enfin, een mooi weekend voor de boeg.

Tot morgen!  

Hawaii (Foto: Hoe-die-nie & Semtex)
Hoe-die-nie & Semtex genieten nog steeds van een heerlijke vakantie op Hawaii. (Foto: Hoe-die-nie & Semtex)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.