FOK! Wat een weer: de zomer komt eraan!

De ochtend begint fris en aanvankelijk komt er lokaal grondmist voor. Er zijn flinke perioden met zon maar er ontstaan wel stapelwolken, het blijft droog. In de loop van de avond neemt de bewolking van het westen uit toe. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C vlak aan zee tot lokaal 20°C in het zuidoosten van het land. In de ochtend is de wind zwak uit uiteenlopende richtingen, in de middag wordt de wind geleidelijk overal zuid tot zuidwest en is dan zwak tot matig. 

In de nacht naar donderdag neemt de bewolking van het westen uit verder toe en gaat het met name in de westelijke helft licht (mot)regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C. De wind komt is zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust vrij krachtig.

Donderdag overdag is er veel bewolking en in de ochtend kan er vooral in de oostelijke helft nog lichte (mot)regen vallen. In de middag wordt de bewolking dunner en kan de zon hier en daar nog even doorbreken. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C op de Waddeneilanden tot lokaal 20°C in het zuidoosten van het land. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig (Bron: KNMI)

Hoe-die-nie & Semtex genieten van een prachtige vakantie op Hawaii (Foto: Hoe-die-nie & Semtex)
Hoe-die-nie & Semtex genieten van een prachtige vakantie op Hawaii (Foto: Hoe-die-nie & Semtex)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.