Man maakt honderden euro's buit bij gewapende overval op hotel

Een receptioniste van een hotel aan de Weena in Rotterdam kreeg vanmorgen de schrik van haar leven toen een man in de lobby ineens een mes trok en geld eiste. De man ging er rennend vandoor met enkele honderden euro's. Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen.

De man in de lobby stond op om een flesje drinken te kopen toen de andere gasten uit de lobby weg waren . Hij liep naar de medewerkster achter de balie. Uit het niets trok hij toen een mes en eiste hij geld. De hevig geschrokken medewerkster rende meteen weg met de overvaller achter haar aan. Zij wist zich gelukkig in veiligheid te stellen.

De overvaller heeft een greep uit de kassalade gedaan en is het hotel uit gerend. Er is niemand gewond geraakt. De medewerkster is opgevangen en voor haar is slachtofferzorg ingeschakeld. De politie gaf meteen een signalement vrij via burgernet. Het gaat om een getinte man, rond de 20 jaar van ongeveer 1.65 meter met slank postuur. Hij droeg een grijze hoody met capuchon en zware broek.

Meerdere mensen meldde zich na het verspreiden van het signalemnt dat ze de man mogelijk hadden gezien, maar onderzoek leidde nog niet naar de overvaller. De politie vraagt getuigen te bellen met 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.