FOK! Wat een weer: bewolkt

Vandaag zijn er zonnige perioden, maar is er ook sluierbewolking. In het zuidoosten is het eerst nog bewolkt. Het is tot de avond in het hele land droog. Vanavond kan in het noordwesten een enkele bui van zee binnendrijven. De middagtemperatuur ligt tussen 15°C aan de noordwestkust en lokaal 20°C in het zuidoosten. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan de kust vrij krachtig.

Vannacht is het wisselend bewolkt met hier en daar een bui. De minima liggen rond 10°C. De wind is zuidwestelijk, zwak tot matig.

Morgen overdag is het wisselend bewolkt en ontstaan er van het westen uit buien. In de middag komen er in het oosten en zuiden stevige buien mogelijk met onweer voor. In het noorden en westen is de kans op buien dan kleiner. De middagtemperatuur ligt rond 16°C. De meest matige wind draait van west tot zuidwest naar noord tot noordwest en neemt aan de kust toe naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Interpretatie spotte een paar zwanen met kuikens
Interpretatie spotte een paar zwanen met kuikens

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.