Dukes of Hazzard-amateurs dood na stunt

Twee mannen stierven vrijdag in hun auto nadat ze met hun auto over een geopende brug in de Amerikaanse staat Louisiana wilden springen. De opening in de 'Black Bayou Bridge' bleek te groot, de auto donderde in het water en beide Texanen overleden.

Een getuige vertelde de politie dat de mannen met hun auto, een Chevrolet Cruze, voor de slagbomen van de geopende brug stopten. Het vijftig meter gapende gat liet op dat moment net een boot door. De passagier stapte uit en duwde de slagboom omhoog, zodat de chauffeur door kon rijden. De passagier stapte weer in en beiden reden het omhoogstaande deel van de brug op. En stopten.

Daarna reed de auto in zijn achteruit de brug weer af, nam een aanloopje en ging vol gas op de geopende brug af. Helaas voor de 23-jarige Alejandro Cazares en de 32-jarige passagier Roberto Alejandro Moreno reden ze niet in de General Lee en lukte de gewaagde sprong niet.

Cazares stierf in de auto en Moreno stierf in het water, nadat hij zich nog uit het wrak wist te bevrijden. De politie doet op dit moment onderzoek naar enig gebruik van alcohol of andere verdovende middelen door de inzittenden van de auto.


Dukes of Hazzard (Bron: Youtube)