FOK! Wat een weer: Bewolkt, vanmiddag misschien zon

De dag begint vooral in het noorden en westen bewolkt, elders is er ook nog ruimte voor de zon. In de loop van de ochtend neemt in de zuidwestelijke helft de bewolking toe en kan er lichte regen vallen. In de middag breekt de zon op steeds meer plaatsen door. Het is dan op veel plaatsen droog, maar in het zuiden is een enkele bui niet uitgesloten. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 20°C in het zuidoosten van het land. Er staat een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen.

Komende nacht zijn er aanvankelijk brede opklaringen, maar de bewolking neemt vanuit het westen toe. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind is zwak en draait geleidelijk van west naar zuidwest.

Morgen overdag is er vrij veel bewolking maar in het zuiden is er ook ruimte voor de zon. Het is overdag meest droog. In de avond gaat het van het noordwesten uit regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 22 in het zuidoosten van het land. De zuidwestenwind neemt toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk krachtig. (Bron: KNMI)

Chemtrails boven Charged zijn woonplaats. Sindsdien niets meer van hem vernomen, nou dan weet je het wel. Gelukkg hebben de foto's nog..
Chemtrails boven Charged zijn woonplaats. Sindsdien niets meer van hem vernomen, nou dan weet je het wel. Gelukkg hebben de foto's nog..:)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.