MLB: Schoop slaat met twee homeruns Twins naar ruime zege

Jonathan Schoop heeft vannacht met zijn team Minnesota Twins flink uitgehaald tegen de Seatlle Mariners. De Twins wonnen met maar liefst 18-4 van de Mariners en boekte alweer de vijfde zege op rij. De ploeg uit Minnesota staat ook ruim aan de leiding in de A.L Central.

Schoop sloeg maar liefst twee homeruns in de wedstrijd. Hij sloeg vijf punten binnen en had daarmee een belangrijk aandeel in de 18-4 gewonnen wedstrijd. Voor het seizoen heeft Schoop nu acht homeruns op zijn naam.

Mike Trout bereikte in de wedstrijd tussen de Los Angeles Angels en de Kansas City Royals een mijlpaal. Hij sloeg in de eerste inning zijn 250ste homerun uit zijn carrière. Daarmee komt de 27-jarige outfielder van de Angels in het rijtje met Alex Rodriguez, Jimmie Foxx, Ken Griffey Jr., Mickey Mantle en Juan Gonzalez. Deze honkballers sloegen voor hun 28ste ook minimaal 250 homeruns.

Trout slaat 250ste homerun uit carrière (Bron: Youtube.com)

 De Tampa Bay Rays hebben de koppositie weer overgenomen van de New York Yankees. In een rechtstreeks duel wonnen de Rays na elf innings met 2-1 van de Yankees. Austin Meadows sloeg in de elfde inning de bal in de tribunes goed voor de zege. Ook in verdedigend opzicht was hij belangrijk van de Rays. In de zesde inning leek de Yankees op 2-0 te komen, maar een sterke aanworp van Meadows voorkwam dat Aaron Hicks kon scoren.

Uitslagen MLB zaterdag:
New York Yankees - Tampa Bay Rays 1-2
Chicago White Sox - Toronto Blue Jays 4-1
Texas Rangers - St. Louis Cardinals 2-8
Philadelphia Phillies - Colorado Rockies 2-1
Miami Marlins - New York Mets 2-0
Cincinnati Reds - Los Angeles Dodgers 4-0
Cleveland Indians - Baltimore Orioles 4-1
Detroit Tigers - Oakland Athletics 1-4
Boston Red Sox - Houston Astros 3-7
Washington Nationals - Chicago Cubs 5-2
Atlanta Braves - Milwaukee Brewers 4-3
San Diego Padres - Pittsburgh Pirates 2-7
Los Angeles Angels - Kasas City Royals 6-3
Arizona Dimanondbacks - San Francisco Giants 5-8
Seatlle Mariners - Minnesota Twins 4-18