FOK! Wat een weer: meer bewolking

Goeiedag!  

Hoe maakt u het? Alles goed? Mooi zo. Dan kijken we nu even naar het weer.  Tergend langzaam kroop de bewolking gisteren vanuit Duitsland met een slakkegang ons land binnen. Hier bij mij was het nog tot in de avond strakblauw. Dus wederom een zonnige dag hier. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de bewolking ook hier arriveert. Op de radarbeelden zagen we ook af en toe een beetje regen vallen in de oostelijke helft, en ook dit kan zich nog wat uitbreiden.

Vannacht is het dan overal bewolkt en kan er her en der een beetje regen vallen. De wind uit een oostelijke richting neemt iets af. De minima liggen rond de 9 graden.

Vandaag starten we dan overal bewolkt, en dat zal wel even wennen zijn. Hier en daar kan er ook nog een spat regen vallen, maar ook nu geldt weer: geen grote hoeveelheden. Later op de dag breekt de zon dan weer door.  Het wordt ongeveer 16 graden, en de wind is matig tot vrij krachtig uit het oosten. 

Ook de komende dagen zien we geregeld bewolking, maar regen van betekenis valt er niet of nauwelijks.

Tot ziens!  

Bourtange (Foto: spylacopa_68)
Prachtig weer de afgelopen dagen. Dit is het plaatsje Bourtange. (Foto Spylacopa_68)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.