Epic sponsort E3 PC Gaming Show 2019

De E3 PC Gaming Show heeft elk jaar een hoofdsponsor. Soms is dat Intel, soms AMD of Microsoft. Dit jaar is het echter Epic Games. Een powermove, om vooral het digitale platform STEAM een hak te zetten.

Steeds meer uitgevers kiezen de Epic Game Store vanwege de lagere prijzen die Epic hanteert voor de distributie van content. Epic gaat daarom ook meteen gebruik maken van de airtime door een paar exclusieve games voor de Epic Store aan te kondigen. De website PC Gaming, die het evenement elk jaar organiseert, geeft duidelijk al aan dat niet alle games die gepresenteerd gaan worden alleen in de Epic Store te vinden zullen zijn.

De volgende developes zullen aanwezig zijn om een praatje te houden: Annapurna Interactive, Chucklefish, Digital Extremes, Digital Uppercut, E-WIN, Fatshark, Fellow Traveller, Frontier Developments, Funcom, Modus Games, Paradox Interactive, Perfect World Entertainment, Raw Fury, Rebellion, Re-Logic en Tripwire Interactive.

In de loop van de komende weken zullen meer ontwikkelaars en uitgevers aan het bovenstaande rij worden toegevoegd. Day[9] en Frankie Ward zullen de presentatie weer op zich nemen.