Pikstraf vanwege nieuwe abortuswet

Nu de #MeToo-beweging weer een beetje tot rust is gekomen heeft actrice en #Metoo-lekkertje Alyssa Milano tijd over. Gelukkig is de steenrijke linkse activiste niet de beroerdste en gaat ze met een nieuwe hashtag vanuit de luie stoel actie voeren.

Waarschijnlijk languit liggend op de comfortabele bank in één van haar landhuizen twitterde de activiste een statement tegen de nieuwe abortuswet die binnenkort in de Verenigde Staten zal worden goedgekeurd. #SexStrike is het nieuwe paradepaardje, stop met seksen!

Slim, want als niemand sekst wordt niemand ongewenst zwanger en hoeft niemand abortus te plegen. Topwijf dus, die Milano. Ze klaagt voornamelijk over het feit dat vrouwen na het ingaan van deze nieuwe wet 'geen inspraak hebben over hun eigen lijf'.

Ze vergeet daarbij gemakshalve dat een foetus niet het moeder's lichaam is en dat de wet dus niks zegt over het hebben van inspraak over bijvoorbeeld Milano's eigen goed gevormde lijf.

Lees ook: Aanval op abortus geopend in VS

Dave Bugliari zal zijn genot buitenshuis moeten zoeken, want Milano zegt geen seks meer te hebben tot ze weer eigenaar van haar lichaam is. Kijken wie er wint.