Gewonde bij steekincident horecagelegenheid Kampen

Een medewerker van een horecagelegenheid aan de Oudestraat in Kampen raakte op zaterdagmorgen 11 mei ernstig gewond bij een steekincident. Rond 02:45 uur ontstond een woordenwisseling tussen de medewerker en drie bezoekers bij de ingang van de horecagelegenheid, waarbij over en weer klappen werden uitgedeeld. Uiteindelijk werd de medewerker door een van de drie mannen in zijn borst gestoken waarna de drie er vandoor gingen richting de wijk Brunnepe. Twee van hen zaten op een fiets, de derde rende er achteraan.

De medewerker werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij meteen aan zijn verwondingen werd behandeld. De man verkeert buiten levensgevaar. De jongen die de medewerker gestoken zou hebben had een donkere huidskleur, was ongeveer 20 jaar oud. Verder droeg hij een zwarte winterjas en was circa 1.75 meter lang. Tevens had hij kort geschoren kroeshaar en een donkere spijkerbroek. De twee andere mannen waren ook donker getint en ongeveer even oud.

De politie roept getuigen van (de aanleiding van) het incident, die nog niet met de politie hebben gesproken, op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.