Bioscoop speelt horrorfilm in plaats van Pikachu, kinderen doodsbang

Honderden kinderen dachten deze week gezellig met hun ouders naar Detective Pikachu te gaan. Hartstikke leuk natuurlijk, tot de trailer van Annabelle Comes Home begon te spelen...een horrorfilm over een doodenge pop.

Niet echt tof voor de kinderen, zo'n horrortrailer met jumpscares waar je spontaan van in je broek schijt, maar gelukkig kon Pikachu de huilende kinderen troosten...tot de trailer van Child's Play begon te spelen: auto-ongelukken, messen, bloed, moord....pika pika nog aan toe!

Vervolgens begon de film...of nou ja, een film. Een moeder verdronk haar kind in de openingsscene en ja, dat is het begin van La Llorana, een horrorfilm waarvan de nekharen recht overeind gaan staan. De bioscoop begon eindelijk door te krijgen dat er iets niet goed was en besloot de film maar uit te zetten.

Iedereen mocht naar een andere zaal, waar Detective Pikachu gepauzeerd op het scherm stond, misschien met een zaal vol mensen die zin hadden in kindermoordende heksengeesten. Eind goed, al goed, behalve voor de ouders die de komende weken met niet-slapende kinderen zitten...en behalve voor de kinderen zelf natuurlijk.