FOK! Wat een weer: nog even wisselvallig

Vandaag zijn er zonnige perioden, al drijft er in het noorden af en toe bewolking binnen vanaf zee. In het zuidoosten is het de komende uren nog bewolkt en valt er regen of motregen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 11°C in het noorden tot lokaal 17°C in het zuidoosten. De wind wordt overal noord en matig, langs de westkust en op het IJsselmeer vrij krachtig, bovendien is de wind vlagerig.

In de nacht naar zondag drijven regelmatig wolkenvelden vanaf zee het land binnen maar er zijn ook flinke opklaringen. De minima komen uit tussen 6°C aan zee en lokaal 1°C in het binnenland. De matige noordenwind draait naar noord tot noordwest en neemt boven land af naar zwak.

Zondag overdag zijn er zonnige perioden, wel drijven er nog steeds wolkenvelden vanaf zee binnen. Zeer lokaal zou een spat regen kunnen vallen. De noord tot noordwestenwind wordt weer overal matig en de middagtemperatuur ligt vlak aan zee rond de 10°C, in het uiterste zuiden wordt mogelijk de 15°C nog even bereikt. (Bron: KNMI)

Mooi weer boven Haarlem (Foto: Stephan5)
Mooi weer boven Haarlem (Foto: Stephan5)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.