"Assassin's Creed: Ragnarok gelekt"

Na Egyptenaren en Grieken lijkt Assassin's Creed nu te gaan naar het tijdperk van de vikingen. Volgens een leak op 4chan heet de game Assassin's Creed: Ragnarok, waar spelers worden een bondgenoot van Ragnar Lodbrok, een legendarische viking die Frankrijk en Engeland regelmatig aanviel in de 9e eeuw.

Assassin's Creed: Ragnarok zou voor meerdere generaties uitkomen in 2020 en wordt voornamelijk ontwikkeld door Ubisoft Montreal. De game neemt ons mee naar Groot-Britannië, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland, met meerdere koninkrijken die opgedeeld zijn in settlements. De game legt verder een grotere nadruk op ontdekken en co-op maakt een terugkeer. Het verhaal zelf zou gaan om het vinden van een vault en het legendarische wapen Mjolnir.

Het bericht komt van 4chan en is anoniem gepost, dus neem het met een korrel zout. Zo kwam er eerder een bericht dat de nieuwe Assassin's Creed Adder zou gaan heten en zich af zou gaan spelen in Italië. Als er een moment is om alle geruchten weg te nemen dan is de E3 binnenkort het uitgelezen moment voor Ubisoft om het te doen.

Ragnarok