Slachtoffers crash mishandelen agent in burger en ontkomen

Vanmorgen rond 06:00 uur maakte een personenauto op de Randweg Oost in Blaricum een behoorlijke crash en kwam ondersteboven tot stilstand. Een politieman, nog onderweg naar zijn werk, zag de crash gebeuren en stopte direct om te zien of hij hulp kon verlenen. Nadat hij één van de inzittenden te hulp schoot sloeg deze onverwacht op de agent in, en er ontstond een worsteling. De politieman liep daarbij behoorlijke kneuzingen op.

De politieman was op het moment van de crash niet herkenbaar als politieman omdat hij burgerkleding droeg. Tijdens de worsteling wist hij de inzittende te overmeesteren en probeerde hem tot rust te bedaren. Vervolgens werd de hulpverlener echter nogmaals aangevallen, maar nu van achteren door een tweede inzittende. Hierna vluchtten beide inzittenden weg. Het motief van de mannen om hun hulpverlener aan te vallen is onduidelijk.

Eerder vandaag deed de politie een oproep aan de inzittenden en een getuige om zich bij de politie te melden. De politieman zelf is enorm verrast door de agressie van deze 'slachtoffers' van de crash.