Klimmen tegen de dood in Catherine: Full Body

Atlus heeft voor Catherine: Full Body een trailer uitgebracht waarin we de klimpogingen van Vincent op de demonische toren kunnen zien. In de trailer krijg je onder andere een glimp van de nieuwe cutscenes en features zoals de Remix Mode en de rustgevende piano van Rin.

Men zegt dat degenen die bezwijken voor ontrouwheid vervloekt zijn. Ze worden in hun slaap in een nachtmerrie-dimensie gezogen waar ze gedwongen worden een gevaarlijke blokkentoren te beklimmen terwijl ze achterna gezeten worden door bloeddorstige demonen. Als ze daar sterven, dan sterven ze in het echte leven ook. Dit de situatie waarin Vincent zich bevindt, de enige manier waarop hij dit lot kan voorkomen is door zijn weg richting de uitgang te klimmen.

Catherine: Full Body is een remaster van Catherine uit 2012. Verbeterde graphics en gameplay, gloednieuwe muziek, verbeterde multiplayer-opties en meer staan je te wachten. Het origineel had een driehoeksverhouding, maar in deze nieuwe versie is er zelfs een vierkantsverhouding. Catherine Full Body bevat meer dan 500 puzzels, meer dan twee keer zoveel als de originele game. ‘Remix Mode’ voegt daarnaast complexe gelinkte blokken toe aan bestaande levels, waardoor nieuwe technieken en strategieën nodig zijn om te overwinnen. Wil je gewoon genieten van het verhaal? Safety Mode geeft spelers de optie om puzzels over te slaan, waardoor je achterover kan zitten en genieten van het tragische verhaal van Vincent.

Catherine: Full Body heeft een aantal nieuwe cutscenes, geanimeerde tussenfilmpjes en nieuwe vertakkende verhaalpaden. Ook is de volledige cast van stemmen uit de originele Catherine terug, inclusief:

  • Troy Baker als Vincent, onze gekwelde hoofdpersoon
  • Laura Bailey als Catherine, het flirtende en betoverende meisje uit Vincents dromen
  • Michelle Ruff als Katherine, Vincents vriendin waarmee hij plannen op de lange termijn heeft
  • Voor het eerst Brianna Knickerbocker als het nieuwe centrale personage, Rin, de mysterieuze vrouw met geheugenverlies die plotseling in Vincents leven verschijnt en zijn leven potentieel voor altijd verandert

Catherine: Full Body verschijnt op 3 september 2019 voor PlayStation 4.