FOK! Wat een weer: bewolkt

Het is overwegend bewolkt, in het zuiden zijn er enkele opklaringen, daar komt ook mist voor. De mist lost spoedig op, de bewolking breekt in de loop van de middag maar aan in de kustgebieden blijft het mogelijk lang bewolkt. De maxima lopen uiteen van 11°C in het noordelijk kustgebied tot 18°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig uit noordwestelijke richting.

In de nacht naar donderdag zijn er brede opklaringen, al kunnen later enkele wolkenvelden van zee binnendrijven. Het blijft overal droog en de minimumtemperatuur ligt tussen de 3 en 7°C. de wind is zwak tot matig en draait geleidelijk van noordwest naar zuidwest.

Donderdagochtend zijn er nog opklaringen en is het op de meeste plaatsen droog. De bewolking neemt toe en in de middag trekken er enkele buien van west naar oost over Nederland. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C langs de kust tot plaatselijk 16°C in het oosten en zuidoosten. De wind draait van zuidwest naar west en neemt daarbij toe naar matig, langs de kust vrij krachtig.(Bron: KNMI)

Een parkje in de buurt van Dordrecht (Foto: Iteejer)
Een parkje in de buurt van Dordrecht (Foto: Iteejer)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.