FOK! Wat een weer: mist, wolken en zon

Vanochtend komen er in het hele land plaatselijk dichte mistbanken voor. In de loop van de ochtend lost de mist op en krijgen we de zon te zien. Vanuit het noorden gaat gedurende de dag de bewolking wel toenemen, in het oosten is er kans op wat lichte regen. Op de meeste plaatsen blijft het echter droog. De middagtemperatuur varieert van 11°C in het noorden tot 16°C in het zuidoosten. De noordelijke wind word zwak tot matig, rond 3 Bft.

In de nacht van maandag naar dinsdag is het bewolkt. Het blijft droog en de minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 8°C. De noordelijke wind is zwak tot matig.

Dinsdag is er eerst veel bewolking aanwezig, in de middag breekt de zon af en toe door. Het blijft wel droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C op de Wadden tot 17°C daar waar de zon wat langer schijnt. De wind blijft noordelijk en matig van kracht. (Bron: KNMI)


 

Onze Magnolia (foto: qltel)
Onze Magnolia (foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.