FOK! Wat een weer: wolken en af en toe zon

Goeiedag!

Dat was gisteren wel even wennen na alle zon en warmte van afgelopen week. Verspreid over het land vielen er de hele dag door buien en in het zuidoosten van Brabant kwam er een onweersbui voor. Dat was ook de enige bui die onweer gaf in ons land. Bij mij was het voornamelijk grijs, maar bleef het op een enkel buitje na, wel meest droog. Gisteravond is de zon wat beter tevoorschijn gekomen. Het was met 12 graden behoorlijk fris.

Vandaag hebben we een afwisseling van wolken en af en toe zon. Met name in de zuidelijke helft kunnen er een aantal buien vallen. De hoeveelheden neerslag blijven wel beperkt. Het is nog steeds fris met een graad of 13. De wind komt uit het zuidwesten.

Komende week ziet het er weer overwegend droog uit met meer zon en iets hogere temperaturen. Met name in sommige delen van het zuidwesten en westen blijven dus erg droog deze maand. Ook bij mij is er als regenliefhebber slechts 18 mm gevallen. In grote delen van het land is er al zo'n 35 tot 40 mm gevallen. Behalve in het zuidwesten van Zeeland. Daar viel nog maar 9 mm.

Fijne zondag!  

Ergens. (Foto: DJMO)
De natuur komt al goed in bloei. (Foto:DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.