Survivalgame Fade to Silence krijgt meer uitleg

Koch Media heeft een trailer van de survivalgame Fade to Silence uitgebracht waarin er meer uitgelegd wordt over de game. Vandaar dat het waarschijnlijk ook 'Explanatory Trailer' heet.

Fade to Silence neemt spelers mee naar een bevroren, post-apocalyptische wereld waar het trotseren van natuurgeweld essentieel is. Het spel is een mix van een raadselachtig verhaal, een constante zoektocht naar hulpmiddelen, behoeften op korte termijn balanceren met doelen op de lange termijn.

Er is een enorm winterlandschap: van een bevroren rivierdelta tot ooit weelderige landbouwgronden en dichte bossen, elk gebied heeft een groot aantal locaties om te verkennen. Pak een slee, neem een volger met je mee en ga op een lange expeditie naar de verste gebieden. Rekruteer volgers om toegang tot betere gear te krijgen, waarmee je de koude omgeving en steeds gevaarlijker wordende wezens kan overleven. Een exploration mode laat je door de wereld reizen en het verhaal op jouw tempo ervaren. Leid je volgers en houd ze in leven.

Fade to Silence komt op 30 april 2019 naar PlayStation 4, Xbox One en pc.