MLB: Blackmon slaat Rockies naar vijfde overwinning op rij met walk-off homerun

De Colorado Rockies hebben vijfde zege op rij geboekt. Na een matige start van het seizoen lijken de Rockies de goede vorm te pakken. In de thuiswedstrijd tegen de Philadelphia Phillies sloeg Charlie Blackmon de winst met een walk-off homerun.

Na negen innings stond het tussen de Rockies en de Phillies 2-2. Phillies die de hele wedstrijd het betere van het spel had en twee keer zoveel honkslagen sloeg als de Rockies leken in de twaalfde inning de winst te pakken na een binnengeslagen punt van Bryce Harper waarop Phil Gosselin kon scoren.

Juan Ramon Nicasio moest het afmaken voor de Phillies. De 32-jarige werper leek daarin ook te slagen. Hij noteerde al snel één uit, waarna Nicasio een vrije loop toe moest staan. Al leek er nog weinig aan de hand voor hem, zeker nadat hij ook vrij snel de tweede uit op zijn naam had staan. Hij hoefde nog maar voor out te zorgen en dat moest Blackmon worden. De 32-jarige outfielder van de Rockies heeft tot nu toe nog geen goed jaar en keek al snel tegen achterstand in zijn slagbeurt. Nicasio had in zijn eerste twee worpen slag gegooid en het leek erop dat de wedstrijd ten einde was. Dat was ook zo, maar wel in het nadeel van de Phillies en Nicasio. Op de vierde worp sloeg Blackmon de bal het stadion uit en sloeg daarmee zijn eerste homerun van het seizoen. Goed voor de winst van de Rockies tegen de Phillies.

Blackmon slaat Rockies naar vijfde overwinning op rij met walk-off homerun (Bron: YouTube.com)

Uitslagen MLB vrijdag:
Chicago Cubs - Arizona Diamondbacks 5-1
Pittsburgh Pirates - San Francisco Giants 4-1
New York Yankees - Kansas City Royals 6-2
Miami Marlins - Washington Nationals 3-2
Tampa Bay Rays - Boston Red Sox 4-6
Detroit Tigers - Chicago White Sox 3-7
Texas Rangers - Houston Astros 2-7
Milwaukee Brewers - Los Angeles Dodgers 3-5
St. Louis Cardinals - New York Mets 4-5
Colorado Rockies - Philadelphia Phillies 4-3
Los Angeles Angels - Seattle Mariners 3-5
Oakland Athletics - Toronto Blue Jays 1-5
San Diego Padres - Cincinnati Reds 2-3