World of Warships: Legends vaart uit op consoles

Wargaming heeft bekendgemaakt dat World of Warships: Legends beschikbaar is op PlayStation 4 en Xbox One met haar Early Access lancering. De game is hiermee de tweede Wargaming-titel die op de consoles wordt uitgebracht. World of Tanks heeft momenteel 18 miljoen spelers.

De game ondersteunt Engels, Russisch, Japans, Frans en Duits en wordt gelanceerd met een breed scala aan schepen die te unlocken zijn, legendarische commandanten die je kunt toevoegen en gehele oceanen die je veroveren kunt. Spelers van Early Access op PlayStation 4 en Xbox One hebben momenteel de keus uit vijf verschillende kaarten die HDR-ondersteuning bieden en drie scheepsklasse met torpedojagers, kruisers en oorlogsschepen.

World of Warships: Legends is van de grond af opgebouwd om optimaal te kunnen profiteren van de kracht en mogelijkheden van de huidige generatie home consoles. Het heeft snellere gevechten, meer opties om jouw commandanten te ontwikkelen, een vernieuwde gebruikersinterface, intuïtieve nieuwe besturingselementen en console-exclusieve content.

In de toekomst komen er regelmatige updates met nieuwe content. Binnenkort komen er Japanse schepen aan, worden de legendarische commandanten ingezet, kunnen air carriers gecoördineerd worden en kan men, rond de zomer, aan de gang met nieuwe maps met volledige 4K-ondersteuning voor PlayStation 4 Pro en Xbox One X.