21-jarige wegloopster aangetroffen en teruggebracht

De 21-jarige Vanita   wordt sinds zaterdagmiddag 13 april rond 14.30 uur vermist vanaf een zorginstelling aan de Spoorlaan in Zwammerdam. De vrouw is aan het begin van het terrein van de zorginstelling ingestapt in kleine zwarte auto en sindsdien is zij spoorloos.

Zowel de politie als de zorginstelling maken zich zorgen om haar.  Vanita  wordt dan ook gevraagd om iets van zich te laten horen. De vrouw verblijft in een zorginstelling en heeft dringend hulp nodig. Mogelijk verblijft de vrouw in de omgeving van Rotterdam en ze draagt een zwart naveltruitje, hotpants met panterprint en een zwarte legging. Daaronder draagt ze grote sleehakken.

De politie vermoedt dat Vanita is weggelopen omdat ze zelf is ingestapt in een mogelijk gereedstaande auto. Aan mensen die de vermiste vrouw mogelijk onderdak geeft, doet de politie een dringende oproep: "Het is belangrijk dat Vanita de hulp en zorg krijgt die ze op dit moment nodig heeft. Als ze in uw buurt is, spoor haar dan aan contact op te nemen met de politie of neem zelf contact met ons op."

Hebt u de 21-jarige Vanita  na zaterdagmiddag 14.30 uur nog gezien of gesproken? Weet u waar ze nu is? De politie is bereikbaar voor tips op het nummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Dan kan dat via 0800-7000. Ook kunnen tips via het tipformulier worden doorgegegen. 

Update 19:22 uur
De politie meldt dat Vainita terecht is. Ze is inmiddels terugggebracht naar Zwammerdam aldus de politie op de website. 

Omdat er geen noodzaak meer is voor het verspreiden van de foto, is deze inmiddels van onze server verwijderd.