16-jarig meisje mishandeld door viertal

De politie is op zoek naar vier mannen die verdacht worden van een poging tot beroving en mishandeling van een 16-jarig meisje op de Procureurweg in Dongen donderdag tussen 21.45 en 22.00 uur.

Op donderdag 11 april 2019 om 21.45 uur fietste een 16-jarige meisje uit de omgeving van Dongen op de Procureurweg. Ter hoogte van een oversteekplaats, het is nog onduidelijk welke want er zijn er drie, werd ze door vier mannen vastgepakt. Ze werd op de grond gegooid en getrapt en geslagen. Ze wilden geld van haar en pakten haar tas. De vier mannen hadden allen handschoenen aan en een capuchon op hun hoofd.

Door de schrik kan het meisje verder geen details geven van de mannen, alleen dat er twee in een buitenlandse taal spraken, mogelijk Pools. De mannen lieten haar, met haar fiets en tas, achter en gingen weg. Het meisje is naar huis gefietst en daar is de politie gebeld.

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht om zich te melden via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.