Releasedatum Sniper Elite V2 Remastered bekendgemaakt

Rebellion heeft vandaag de releasedatum van Sniper Elite V2 Remastered aangekondigd op PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. De remaster lanceert op 14 mei. Rebellion onthult het nieuws met een Graphics Comparison Trailer, waarin de verschillen met de originele game uit 2012 uitgelicht wordt.

Bovenop 4K- en HDR-ondersteuning op beschikbare platformen heeft Sniper Elite V2 Remastered ook geüpdatete omgevingen, personages, wapens en voertuigen, moderne rendering- en post-processingeffecten, verbeterde texturing en level geometry, een vernieuwd lighting-systeem en tientallen andere verbeteringen en verfijningen.

Naast de visuele upgrades voegt Sniper Elite V2 Remastered ook een frame-by-frame fotomodus toe, zeven nieuwe speelbare personages uit de Zombie Army-serie van Rebellion, uitgebreide multiplayermodus voor tot en met 16 spelers online. De Switch-versie heeft multiplayer voor 8 spelers. Alle content die ooit voor de game is uitgekomen zit in de remastered versie.

Sniper Elite V2 Remastered is vanaf vandaag beschikbaar om te pre-orderen. Steam-eigenaren die al in het bezit zijn van de originele (digitale) versie van Sniper Elite V2 kunnen voor €9.99 upgraden.