FOK! Wat een weer: geleidelijk kouder

In het noorden is het vrij zonnig. In het zuiden is er eerst nog lokaal mist en komt er meer bewolking voor. In het uiterste zuiden is tevens een kans op wat (buiige) regen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 10°C op de Wadden tot 16°C in het midden en zuiden. De noordoostelijke wind, is matig, in het zuiden zwak tot matig en in de kustgebieden vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht is het helder, alleen in het zuiden van Limburg komt nog bewolking voor. De minima liggen tussen 5°C in het uiterste zuidoosten en -1°C in het noordoosten. De wind is zwak tot matig uit noordoost, aan de kust (vrij) krachtig.

Woensdag overdag is het zonnig en schraal. De middagtemperatuur ligt tussen 8°C in het Waddengebied en 13°C plaatselijk in het zuiden. De noordoostenwind is overwegend matig, aan de kust af en toe (vrij) krachtig. (© KNMI)

Mooi weer met wat wolkjes (Foto: Interpretatie)
Heerlijk weertje om naar buiten te gaan. (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.