Slachtoffer: 'Agent, wilt u een foto maken voor mijn Insta?'

Sommige mensen doen alles voor een like op Instagram, zo blijkt uit een post van de politie op Facebook. Een agent schreef afgelopen donderdag hoe hij met spoed werd opgeroepen voor een aanrijding met letsel. Er was een vrouw op haar snorfiets aangereden en daarbij zwaargewond geraakt. 

De agent reed met gillende sirenes naar het ongeval, en op de plaats van het ongeval zag hij dat de ambulance al ter plaatse was. Hij zette de kruising af met z'n wagen en liep naar het slachtoffer toe. Hij vroeg aan het slachtoffer wat er was gebeurd en noteerde haar persoonsgegevens. 

Op het moment dat de vrouw op de brancard werd ingesnoerd had de dame in kwestie een opmerkelijk verzoek aan de agent: "Agent, in mijn rechterbroekzak zit mijn telefoon. Zou u een foto voor mijn Instagram willen maken? Die foto zou heel veel likes opleveren."

De agent vertelt dat het ambulancepersoneel wegkeek, terwijl hij haar sterkte wenste in het ziekenhuis en daarna. Hij besluit zijn verhaal met de woorden: "Het is soms een gekke wereld."

Alles voor een like (Foto ter illustratie: Pixabay)
Alles voor een like (Foto ter illustratie: Pixabay)