FOK! Wat een weer: zonnig

De aanwezige nevel en mist lossen vanochtend spoedig op, waarna er vandaag veel ruimte is voor de zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maxima lopen uiteen van 10°C in het Waddengebied tot lokaal mogelijk 20°C in het zuidoosten van het land. Er staat een zwakke tot matige zuidwestelijke wind.

Vannacht raakt het van het noorden uit bewolkt en kan er hier en daar wat lichte regen of een lichte bui vallen. Op de meeste plaatsen blijft het echter droog. De minimumtemperatuur ligt rond de 5°C. De wind draait geleidelijk naar een noordelijke richting en is matig, aan de kust vrij krachtig.

Morgenochtend is het in het noorden zonnig. In het zuiden is het nog bewolkt, maar ook daar breekt in de loop van de ochtend de zon door. De middagtemperatuur loopt uiteen van 8°C aan de noordkust tot 13°C in het zuiden. De matige, aan de kust vrij krachtige, wind komt uit het noord tot noordoosten. (Bron: KNMI)

Zelfs in Zeeuws Vlaanderen vind je nog wild (Foto: Paulus-de-kabouter)
Zelfs in Zeeuws Vlaanderen vind je nog wild (Foto: Paulus-de-kabouter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.