FOK! Wat een weer: Mist?

Het is wisselend bewolkt. Met name in het oosten komen er tot ongeveer halverwege de ochtend enkele (mogelijk dichte) mistbanken voor. In het noordoosten is er kans op wat lichte regen. Er staat een zwakke tot matige wind uit west tot noordwest.

Komende nacht zijn er wolkenvelden. In het noordoosten is er lokaal lichte regen mogelijk. Verspreid over het land komen ook enkele opklaringen voor waarin mist kan ontstaan. De minimumtemperatuur ligt omstreeks 5°C, waar het wat langer opklaart kan het 3°C worden. De westelijke wind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer soms matig.

Donderdag overdag kan er eerst nog lokaal nevel of mist voorkomen. Verder is het half tot zwaar bewolkt en is de zon vooral later op de dag ook af en toe te zien. Landinwaarts is plaatselijk een spat regen mogelijk, maar veruit de meeste plaatsen houden het droog. De middagtemperatuur ligt rond 13°C. De wind is zwak en komt overwegend uit richtingen tussen west en noord. (Bron: KNMI)

Station Utrecht by night (Foto: DJMO)
Station Utrecht by night (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.