Twee overvallen kort achter elkaar in Tilburg

Twee horecazaken aan het Pieter Postplein en aan de Goirkestraat in Tilburg zijn vrijdagavond 22 maart kort na elkaar overvallen. Beide keren zou een gemaskerde en gewapende man de dader zijn geweest.

Rond 21.10 uur zou een afhaalrestaurant aan het Pieter Postplein zijn overvallen. De dader schoot daar bij in de lucht. Niemand raakte gewond. De overvaller ging er met de inhoud van de kassa vandoor. Zo´n 10 minuten later was het raak bij een cafetaria aan de Goirkestraat. Ook daar zou een gewapende man de zaak hebben proberen te overvallen. Hij ging er dit keer echter zonder buit vandoor. Niemand raakte bij de overvallen gewond.

Onderzoek
De politie stelde na de overvallen direct een onderzoek in en ging in de omgeving op zoek naar de dader. Ook zijn er camerabeelden veiliggesteld en werden er verschillende getuigen gehoord. De twee horecazaken liggen op een korte afstand van elkaar. Het signalement van de overvaller komt ook enigszins overeen. Het zou in beide gevallen gaan om een man, 1.70-1.75 lang, slank postuur, hij droeg een donkere jas en zijn gezicht was bedekt. De man was gewapend met een vuurwapen. De politie onderzoekt of het mogelijk om dezelfde dader gaat, verder onderzoek moet dat uitwijzen

Getuige
Bent u getuige geweest van een van de overvallen of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met de politie via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.