FOK! Wat een weer: overgangsdag

Hallo!

Gisteren stond er duidelijk minder wind dan de dag ervoor, en voor veel mensen was dat ook een opluchting. Droog bleef het echter nog niet. In de ochtend vielen er veel buien in het binnenland, maar later op de dag vielen ze vooral in het zuiden. De meeste en zwaarste zaten echter boven Belgie. Daar kwam ook onweer en hagel bij voor. In de rest van het land klaarde het steeds verder op.

Vannacht passeerde er nog een laatste buiengebied van west naar oost over het land. De minima liggen tussen de 3 en 6 graden.

Vanmorgen kan er zo her en der nog een losse bui vallen. In de middag is het dan op de meeste plaatsen droog, en dat droge weer houden we een groot deel van de week vast. In het midden van de week is het vrij zacht, maar tegen het weekend koelt het weer iets af. De wind gaat nu ook eindelijk aan de ketting. Langs de kust nog hooguit matig, kracht 3 tot 4 uit een westelijke richting. 

Tot snel!  

Qltel in de lucht (Foto: qltel)
Collega qltel in volle vlucht op weg naar Portugal. (Foto:qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.