FOK! Wat een weer: nog even wisselvallig

Hallo!

En dat was wéér een waaidag gisteren. Er kwamen flinke rukwinden voor en ook de reguliere wind blies weer hoog van de toren. Het was verder overwegend bewolkt, maar op de meeste plaatsen droog. Slechts op een enkele plek scheen de zon eventjes. Het was hierbij een graad of 10.

Vannacht trok er een storing over en viel er weer enige tijd regen. Aan het einde van de nacht trok  de regen naar Duitsland toe weg, en klaarde het geleidelijk aan op. 

Vandaag hebben we een afwisseling van zon en stapelwolken. Daarbij vallen er een aantal buien met kans op hagel en onweer. De meeste buien verwacht ik in het binnenland, terwijl we de meeste zon langs de kust vinden. De wind zwakt eindelijk een beetje af en is morgen meest matig tot krachtig. Met een graad of 8 is het vrij fris.

Op maandag valt er ook nog een enkele bui, maar dat is dan de laatste. Vanaf dinsdag is het weer langere tijd droog met meer zon en geleidelijk aan ook wat hogere temperaturen.

Fijn weekend!  

Zilvermeeuw (Foto: DJMO)
Een Zilvermeeuw op wacht. (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.