Dalaran valt in nieuwe uitbreiding Hearthstone

Na een week aan teasers heeft Blizzard de nieuwe uitbreiding voor Hearthstone aangekondigd. In Rise of Shadows keren bekende vijanden terug. Rafaam, Hagatha, Dr. Boom, Togwaggle en Madame Lazul hebben snode plannen om Dalaran over te nemen.

Rise of Shadows biedt spelers 135 nieuwe kaarten om decks mee te bouwen. In deze kaarten worden een aantal nieuwe mechanismen geïntroduceerd en een nieuw keyword: Twinspell. Een spell met dit keyword keert nadat je hem cast terug in je hand, maar dan zonder Twinspell. Daarnaast zijn er schemes, kaarten die elke beurt dat je ze in je hand hebt sterker worden, en lackeys (speciale tokens die gegenereerd worden door andere kaarten).

Elke vijand vertegenwoordigd één klasse, terwijl de andere klasse een held aan hun zijde krijgen. Nieuwe informatie over de singleplayer-content is helaas nog niet gegeven. Dit keer zijn er wederom twee pre-orders beschikbaar. Voor 49,99 euro krijg je 50 packs, Jewel of Lazul card back en een gouden legendary. Voor 79,99 euro krijg je dertig extra packs en Madame Lazul als Hero Portrait voor Priest.

De uitbreiding lanceert op 9 april, maar is via speciale Fireside Gatherings als speelbaar vanaf 5 april.