Man beft vrouw een hersenbloeding

Het is voor de gemiddelde FOK!ker weliswaar niet aan de orde, maar op aarde zijn er genoeg mensen die graag de geneugten van een potje orale seks proeven. Zo ook een niet bij naam genoemde 44-jarige vrouw in Groot-Brittannië, die verwend werd door haar partner...tot het behoorlijk fout ging.

Uit het niks raakte mevrouw ineens bewusteloos, wat een paar minuten duurde. Haar partner schrok zich uiteraard het leplazarus en bracht haar snel naar het ziekenhuis, waar hij de artsen vertelde dat het lichaam van zijn vrouw tijdens het gebeuren stijf werd. In het ziekenhuis voelde de vrouw zich misselijk en kampte ze met flinke hoofdpijn, allemaal tekenen dat er iets niet in de haak was.

"De patiënt gaf aan dat ze bijna een orgasme bereikte tijdens het ontvangen van orale seks, alvorens ze het bewustzijn verloor, wat volgens haar partner twee tot drie minuten duurde. Voorafgaand aan het incident voelde de patiënt zich prima", schrijft Yunus Gokdogan, de arts die het onderzoek leidde. Hij stuurde haar door voor een CT-scan, waaruit een subarachnoïdale bloeding bleek: een vorm van een hersenbloeding.

De bloeding werd veroorzaakt door een (klein) aneurysma, een soort opgeblazen bloedvat. Dat werd op de neurochirurgische afdeling behandeld, waarna ze na een dikke twee weken zonder blijvend letsel weer naar huis mocht. Het hele onderzoek is hier te vinden. Gokdogan waarschuwt nog wel: onder meer een hoge bloeddruk kan een aneurysma veroorzaken en tijdens seksuele activiteiten gaat de bloeddruk omhoog. Goed nieuws voor ons, FOK!kers, dus.