Tilburgse tokkie probeert agenten te mishandelen met versterker

Het is wel raak in Tilburg. In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie een 56-jarige Tilburger opgepakt vanwege een poging om twee agenten zwaar te mishandelen. 

De politie kreeg rond 03:00 uur de melding binnen dat de man opnieuw voor ernstige geluidsoverlast zorgde in de wijk Fatima. Eerder die nacht had de man al bezoek gehad van de politie waarbij hij was gewaarschuwd dat bij een nieuwe overtreding zijn geluidsapparatuur in beslag zou worden genomen. 

Kennelijk had hij daar geen boodschap aan en dus togen twee agenten met een machtiging tot inbeslagname de woning binnen. De Tilburgse tokkie vond dat een minder leuk plan en pakte zijn versterker op en maakte een slaande beweging naar één van de agenten. Die kon nog net op tijd aan de kant springen waardoor hij niet geraakt werd. 

Vervolgens tilde de tokkie de versterker opnieuw op om tegen de andere agent aan te gooien, door zich om te draaien en af te weren kon de agent voorkomen dat hij letsel opliep aldus de politie. Uiteindelijk hebben de agenten de man te weten overmeesteren en aangehouden.