Mortal Kombat 11 heeft verhaaltrailer

Warner Bros en NetherRealm Studios hebben vandaag de nieuwe verhaaltrailer voor Mortal Kombat 11 uitgebracht met daarin een verhaal waarin de epische saga van de franchise wordt voortgezet. In Mortal Kombat11 verslaat Raiden de kwaadaardige Hoge God Shinnok, wat Kronika woedend maakt en haar zo belangrijke evenwicht tussen goed en kwaad verstoort. Om weer voor stabiliteit te zorgen in de realms heeft Kronika slechts één optie: de tijd terugdraaien naar het begin en de geschiedenis opnieuw starten.

Ook werden vandaag de nieuwste speelbare personages Cassie Cage, Jacqui Briggs en Erron Black onthuld:

  • Cassie Cage, commandant van een eliteteam van de Special Forces en dochter van het iconische duo Sonya Blade en Johnny Cage, vertrouwt op haar dodelijke vechtkunsten om elk gevecht te winnen en doet er alles aan om de reputatie van haar ouders te evenaren
  • Jacqui Briggs, gedreven door competitie en getraind in kickboksen en martial arts, treedt als lid van de Special Forces in de voetsporen van haar vader Jax Briggs. Zij ziet het als haar plicht om de Earthrealm en haar familie te beschermen, ongeacht de risico's.
  • Erron Black is een sensatiebeluste schurk die verslaafd is aan de adrenaline van zijn eigen ambities. Black, in zijn klassieke, western-achtige Outworld-kleding, is een zeer bekwame schutter die zijn diensten aan de hoogste bieder verleent.

Cassie Cage, Jacqui Briggs en Erron Black zijn de speelbare personages in de groeiende lijst van Mortal Kombat 11-vechters, naast Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D'Vorah, Kabal, Jade en Johnny Cage.