Avondje stappen eindigt anders dan gedacht #2

Ook in Oosterhout liep een avondje stappen iets anders af dan verwacht. De politie kreeg rond 03:05 uur een melding binnen dat een taxichauffeur drie stappers zou hebben mishandeld aan de Schapendries.

Lees ook: Avondje stappen eindigt anders dan gedacht

Agenten die ter plaatse gingen troffen twee mannen en een vrouw uit Den Hout aan. Zij gaven aan dat ze op zoek waren naar een taxi, en hierbij in conflict waren geraakt met een chauffeur die beweerde dat hij was uitgewerkt, terwijl zijn taxi-verlichting nog gewoon aanstond. Hierop ontstond een woordenwisseling die eindige in een vechtpartij.

De 24-jarige vrouw werd op haar linkeroog en borst geslagen. Ze werd, samen met een 24-jarige man die door de vechtpartij even buiten westen raakte, overgebracht naar het ziekenhuis, voor behandeling. Tot slot moest een 27-jarige man klappen op zijn linkerwang en jukbeen incasseren.

Later in de nacht werd de 29-jarige chauffeur in Tiel opgepakt door de politie. Zijn rechterhand bleek opgezwollen te zijn. Hij is daar volgens de politie vanmorgen voor in het ziekenhuis behandeld. De recherche doet onderzoek naar het voorval; de chauffeur zou mogelijk nog twee helpers gehad hebben. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.