Dead or Alive 6 is er klaar voor

Koei Tecmo heeft de releasetrailer van Dead or Alive 6 met de wereld gedeeld. De fighter is vandaag uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dead or Alive 6 bevat 24 speelbare vechtersbazen en -bazinnen. Natuurlijk zijn er weer stage hazards in de arena's zoals een een gigantische kraken die met zijn tentakels van alles doet. Er is een storymodus die het verhaal vanuit verschillende personages laat zien door middel van een tijdlijn. Spelers kunnen hun vaardigheden verbeteren door middel van de nieuw ontworpen Quest-modus, gebouwd om vechters uit te dagen, om daarna nog meer te leren in de uitgebreide trainingsmodus. Dat allemaal om natuurlijk uiteindelijk je mannetje, of vrouwtje, te staan in online potjes.

Bovendien heeft Team Ninja nog meer details onthuld over Dead or Alive 6's seizoenspas 1. De DLC kan vanaf vandaag worden gekocht en bevat twee nieuwe vechters van The King of Fighters XIV. Een ervan is al bekend: Mai Shiranui. Zoals gebruikelijk zijn er meteen een kledingkast vol kostuums. Welgeteld 62 waaronder: DOA6 Happy Wedding Costumes Vol. 1 en 2, DOA6 New Costumes set Vol. 1 en 2, extra personage-kostuums voor de twee SNK-personages en bonuskostuums voor NiCO en Nyotengu. De inhoud van Season Pass 1 wordt beschikbaar tussen maart en juni 2019.